Contem amb tu.

PaRedes 2024 — Tornem a Beniopa

Un mural per l'Ullal

El lio no para mai.

El Encuentro PaRedes torna a Beniopa després d'haver pintat l'any passat 13 murals. En aquesta ocasió, el que ens reuneix és donar amor al Ullal i la Marjal de Gandia.

Hi ha un projecte aprovat que permetrà construir un càmping de luxe prop d'un dels aiguamolls més valuosos del Mediterrani. L'Ajuntament de Gandia i la Generalitat Valenciana han dit que sí i les parets diran:


GLAMPING NO, ULLAL SÍ.

Què és això del PaRedes?

El PaRedes és la forma que se'ns ha ocorregut (des de 2016) de transformar el carrer per on sempre passes caminant en un espai d'art a l'aire lliure.


Impulsem el talent col·lectiu connectant artistes locals, artistes internacionals, educadors, col·lectius, veïns, organitzacions privades i institucions públiques per a revitalitzar l'espai públic i fer del nostre entorn un museu artístic obert per a tota la vida.

per cert...

Vols que fiquem el teu nom en una paret?

El PaRedes és una trobada que es fa amb i per a la gent.

Com diem per ací «tota pedra fa paret» i sempre valorem deixar una porta oberta al fet que persones com tu puguen recolzar que l'art continue manifestant-se als carrers de la nostra ciutat.

A canvi volem que formes part de la història del PaRedes escrivint el teu nom (o el d'una altra persona) en el mateix mur on es plasmaran el mural per l'Ullal.
Serà una manera de dir que gràcies a tu això ha pogut passar.

Els teus diners aniràn destinats a imprimir fullets informatius, pintar banderoles, pegar cartells i el que faci falta per a difondre el missatge d'amor aquest aiguamoll del Mediterrani perquè arribi a tot el món.

És trist demanar però més trist és tindre una paret deprimida i sense color...

Com pots recolzar l'Encuentro PaRedes?

Pots compartir amb la teua gent aquest projecte i fer una passejada per tots els murals que s'han plasmat des de 2016.

Pots seguir-nos en les nostres xarxes socials (@encuentroparedes) i compartir el que anem fent.

I per descomptat, pots fer la teua aportació econòmica ací baix. Pots aportar 30 euros o triar tu mateix la quantitat que vulgues (a partir de 5€).

PREGUNTES FREQÜENTS

Com faig per a col·laborar?

1. Feix clic en el botó de dalt i posa l'import que vulgues.

2. Introdueix les teues dades de pagament.

3. Rebràs un email de confirmació i les instruccions per a pintar el teu nom.

Quin nom puc posar?

El teu, el del teu amic, la teua parella (o els dos), els teus fills o tota la família tipus «Els Serrano»… també poden ser col·lectius, empreses, la teua pàgina web o les teues xarxes socials.

Pots incloure el teu malnom o inventar-te un.

O posar el teu títol nobiliari, si és el cas. Marqués de Calatrava, per exemple.

Imaginació al poder.

On es posaran?

Tots els noms quedaran visibles en un suport emmarcat que es fixarà en una de les parets com a reconeixement públic per l'aportació al projecte.

El pagament és segur?

Sí, utilitzem la tecnologia Stripe per a garantir una transacció segura i fiable per a tots. La mateix que fan servir totes les botigues electròniques.

Creativitats a peu de carrer: art urbà, muralisme, música, teatre, dansa, tallers i bon rotllo a mansalva.

Mira
Contacta
  • conecta@encuentroparedes.com


© PaRedes